Jegyvásárlás

Következő események

Mozes & Kaltenecker

“...rettentően izgalmas, határokat feszegető és eltéveszthetetlenül egyedi...” (RECORDER, 2022) 

A két zenész műsorában a jazz és az improvizáció találkozik a Kraftwerket idéző elektronikus hangzásokkal, a Pink Floydos pszichedelikus álomvilággal, vagy akár egy Björk-feldolgozással, ami összességében "progresszív kamarazenei artpop"-ként is leírható. Első lemezük 2022 őszén jelent meg Futurized címmel, a BMC Records gondozásábán. A ʻMozes & Kalteneckerʼ formáció elnyerte az ʻÉv együtteseʼ díjat, lemezük pedig az ʻÉv albumaʼ díjat a Jazzma közönségszavazásán 2022 decemberében. 2023 áprilisában nagy sikerrel szerepeltek a Brémában megrendezett nemzetközi ‘jazzahead!’ Showcase-en. Mózes Tamara - ének, keyboard, effektek Kaltenecker Zsolt - keyboard, Seaboard, effektek

Kovász

Kováts Gergő, kiváló szaxofonosunk számos szabad-, könnyű- és főleg világzenei formációban való közreműködés után elérkezettnek látta az időt arra, hogy maga is a népzene és a jazz közötti végtelen mezőkre induljon felfedezőút- ra társaival. Így jött létre a Kovász nevű zenekar, amely a tavalyi évadban óriási sikerrel mutatkozott be a Fonóban, a folytatás pedig nem kevésbé lesz izgalmas az Újbuda Jazz Fesztiválon!

Intergeese

Az Intergeeset három fiatal zenész, Horváth Áron, Mohácsy Lőrinc Ágoston, Fekete Zoltán alapította 2023 február- jában. A tagok mindegyike különböző zenei háttérből érkezett, jelenleg Budapesten tanulnak és új, aktív résztvevői a feltörekvő zenész-szcénának. A zenekar repertoárját a magyar népzenéből táplálkozó saját kortárs jazz kompozíciók képezik. „Célunk olyan zenei utat találni, amely hű az elődökhöz, de releváns és friss marad a mai kor zenei világá- ban is.”- nyilatkozták az augusztusi Magyar Zene Háza-béli koncertjük kapcsán.

Jegyár: elővételben 2000 Ft, az esemény napján 2500 Ft