Következő események

A Méra World Music az egyetlen nemzetközi világzenei fesztivál Erdélyben. A fesztivál 4. kiadása még izgalmasabb programmal várja mindazokat, akiket érdekel, hogyan hangolják át a műfaj legnagyobbjai a népzenét a 21. század zenei nyelvére!

A koncerteket minden este erdélyi TÁNCHÁZ és nemzetközi JAM SESSION követi.

FESZTIVÁLBÉRLETEK július 21-ig 129 lejért kaphatók. A 14 évnél fiatalabbak INGYEN vehetnek részt a fesztiválon egy 10 lej értékű utalvány megváltásával, amelyet a fesztivál területén szabadon lefogyaszthatnak.

KÖZLEKEDÉS. Méra mindössze 13 km-re van Kolozsvártól. Mérába, a Szarka telekre könnyen ki lehet jutni tömegközlekedéssel, fesztiválbusszal, biciklivel vagy autóval.

SZÁLLÁS. A méraiak idén is megnyitják a házaikat és kertjeiket a fesztiválozók előtt. Szobát vagy sátorhelyet a camping@meraworldmusic.com e-mail címen lehet foglalni.

A programok támogatói: a Román Nemzeti Kulturális Alapkezelő (Administraţia Fondului Cultural Naţional), Nemzeti Kulturális Alap (NKA), Bethlen Gábor Alap, a magyarországi Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), Kolozs Megye Tanácsa, Communitas Alapítvány, Magyar Fesztivál Szövetség.

A program kiemelt szakmai partnerei a Hagyományok Háza, a Hagyományok Háza Hálózat- Erdély, a Fonó Budai Zeneház és a Martin György Néptáncszövetség.
További szakmai és intézményes partnerek: Tamás Gyula Általános Iskola és Óvoda, Kolozsvári Néprajzi Múzeum, MókaTár Egyesület, Mérai Református Egyház, Kolozsvári Művelődési Központ, Kolozsvári Magyar Diákszövetség - önkéntesek, KOOHO - építészek

Jegyek: www.meraworldmusic.com